#MullatPerlAlbufera

L’aiguamoll és aigua. L’aigua és vida. I l’Albufera és un aiguamoll que rep cada vegada menys aigua. I, per això, engeguem aquesta campanya: «Mulla’t per l’Albufera».

Mitjançant aquest projecte de divulgació i participació, volem que descobriu la importància que una gestió adequada de l’aigua —un aigua de bona qualitat i en quantitat— té per a la recuperació i la conservació de l’Albufera i de molts altres aiguamolls.

I us animem a participar en les xarxes socials —en Instagram, Twitter, Facebook i Youtube— compartint fotos, vídeos i missatges que, amb el hashtag #MullatPerlAlbufera, reflectisquen el vostre compromís amb l’Albufera i els aiguamolls.

PARTICIPA I COMPARTEIX

Si al vostre col·legi o institut esteu per la conservació de L’Albufera i els aiguamolls, animeu-vos a participar i compartir les vostres accions a través de les vostres xarxes socials o del propi centre educatiu. És molt fàcil. De fet, tan sols visitant aquesta web, ja esteu demostrant el vostre compromís. A partir d’ahí, tot val i tot suma; sempre que difongau les vostres iniciatives amb els hashtag #MójatePorLAlbufera o #MullatPerLAlbufera.

Poden ser fotos o imatges que reconeixquen bones práctiques relacionades amb l’aigua, que denuncien una mala acció o que vos mostren sols o en grup visitant i descobrint L’Albufera. Pot ser un gest, una senyal, un dibuix o un cartell; una idea, una reflexió o una queixa expresades en un text breu. I pot ser que, simplement, compartiu el vídeo #MójatePorLAlbufera o #MullatPerLAlbufera en xarxes socials.

Mullar-se per L’Albufera és compartir qualsevol xicotet detall que demostre que esteu per ella.

Si vols més idees de cóm participar, descarrega’t aquest dossier. Gràcies!

 

Campanya realitzada amb la col·laboració de la Conselleria de Agricultura, Medi Ambient, Camvi Climàtic i Desenvolupament Rural mitjançant la línia de subvencions de bones pràctiques del aigua (2017)

 
 

Amb la col·laboració de: